Boekpresentatie

Een boek uitgeven kan je niet alleen, je hebt anderen nodig die in je geloven. Vanmiddag was dan voor mij ‘de grote dag’, een dag om te vieren en een levensfase af te sluiten. Voor degenen die er niet bij konden zijn wil ik toch even mijn openingswoord delen.

Alles heeft voor mij een reden. De reden dat we hier vanmiddag met elkaar zijn doet mij enorm goed maar dat zal straks wel blijken. De reden dat het hier bij Achilles handboogschietvereniging is komt omdat ik mij hier thuis voel. De leden zijn betrokken, bieden je hulp wanneer dit nodig is en ze zijn hier allemaal voor ontspanning maar ook voor het bereiken van hun doel.

Mijn doel is een missie geworden, meewerken aan de wereldvrede. Het spreekwoord luidt: ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf!’ Dat heb ik de afgelopen jaren gedaan, ik heb mijn gewoontes afgezworen en mijn patronen doorbroken en omdat ik denk dat ik hier anderen mee kan helpen ben ik erover gaan schrijven.

Het tweede boek van Aisha gaat over het vinden van rust, hierbij ben ik enorm geholpen door andere schrijvers die het al allemaal eerder hadden ontdekt. Zij hebben mij toestemming gegeven om de inzichten in mijn boek op te nemen. Ik geloof namelijk in engelen, zij helpen je om te komen waar je wil zijn. Zij gebruiken mensen en middelen om je inzicht te verschaffen. Wanneer je je les geleerd hebt dan verdwijnen ze weer uit je leven.

De roos staat voor vergankelijkheid, wanneer je weg haalt wat niet meer bij je hoort dan blijft je ware zelf over. Mijn weg was lang maar de bewegwijzering was duidelijk en ik heb het eindpunt bereikt, de foto was voor mij het bewijs.


Mijn boodschap over de zin van het leven is via mijn presentie goed overgekomen. Ik begreep dat het Jip en Janneke taal was en het duidelijk en goed te volgen en te voelen was. De aanwezigen hebben mijn dag bijzonder gemaakt en ik ben iedereen zeer dankbaar.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Boekpresentatie

De cirkel lijkt rond

Boekpresentatie

Mijn verhaal

Je doel bereiken

Comfortzone